- Салат «Грецький»; 
- Салат – з слабосоленою рибою; 
- Салат – з тунцем; 
- Салат – з броколі; 
- Салат «Курочка»; 
- Салат «Цезар»; 
- Салат «Фітнес». 
        
                
        
                
        
             
        
        
                     
        
        
           
        
                  
        
             
             
             
        
        
       
      
                                  
	  
                
        
            
        
          - М'ясо «Бамбук» з шинкою та сиром; 
- М'ясо «по-Закарпатськи»; 
- Котлета «по-Київськи»; 
- Котлета «Куряча»; 
- Котлета « на пару»; 
- Картопляна запіканка. 
        
                
        
                
        
             
        
        
                     
        
        
           
        
                  
        
             
             
             
        
        
       
      
                                  
	  
                
        
            
        
          - Паштет «Печінковий»; 
- Помазанка -з яйцем; 
- Шкварки; 
- Смалець; 
- Паштет із шкварок зі спеціями; 
        
                
        
                
        
             
        
        
                     
        
        
           
        
                  
        
             
             
             
        
        
       
      
                                  
	  
      
                                  
	  
      
                                  
	  
      
                                  
	  
      
                                  
	  
      
                                  
	  
      
                                  
	  
                
        
            
        
          - Картопля печена; 
- Картопляне пюре; 
- Рис з овочами; 
- Кусс-кус з овочами. 
        
                
        
                
        
             
        
        
                     
        
        
           
        
                  
        
             
             
             
        
        
       
      
                                  
	  
                
        
            
        
          - Форель запечена; 
- Хек печений; 
- Філе телапії смажене. 
        
                
        
                
        
             
        
        
                     
        
        
           
        
                  
        
             
             
             
        
        
       
      
                                  
	  
                
        
            
        
          - Млинці в асортименті; 
 - Порційні десерти.